ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ

€9,00  (50ml)


Άμεσα διαθέσιμο

Αγορά


Το αντιβιοτικό της φύσης

Η πρόπολη μπορεί να θωρακίσει τον οργανισμό μας. Ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες αν χρησιμοποιηθεί προληπτικά (10 σταγόνες ημερισίως) από την αρχή της σχολικής χρονιάς εώς και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, μπορεί να προστατέψει τον οργανισμό από ιώσεις και κρυολογήματα. Παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια μιας ίωσης, μειώνοντας τα συμπτώματα και επιταχύνοντας την ανάρρωση του οργανισμού.

Είναι γνωστό επίσης πως η πρόπολη διαθέτει αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Για τον λόγο αυτό παρατηρείται ταχύτατη επούλωση πληγών. Χρησιμοποιείται τοπικά σε εγκαύματα, τραύματα, δερματικές μολύνσεις, έκζεμα, πληγές από κατακλήσεις, εκδορές, αμυχές και ιδίως σε στοματικά έλκη. Ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά σε επιχείλιο έρπη όπως επίσης και σε προβλήματα ακμής (τοπική χρήση πάνω στα σπυράκια)

Δοσολογία

Για ενήλικες 15 σταγόνες έως 2 φορές την ημέρα σε αφέψημα ή σε ένα κουταλάκι μαζί με νερό. Περιέχει 30% συγκέντρωση για αυτό και η δοσολογία είναι μικρότερη. Αυτό το κάνουμε προληπτικά μια φορά την ημέρα ή κατόπιν προβλήματος δύο ή τρεις.

Για παιδιά από 3 – 12 χρονών μία σταγόνα για κάθε χρόνο της ηλικίας τους έως το 8ο χρόνο π.χ. 4χρόνων- 4 σταγόνες. Από τον 8ο χρόνο και έπειτα 8 – 10 σταγόνες μία φορά την ημέρα προληπτικά ή κατόπιν προβλήματος δύο ή τρεις.

Εξωτερική χρήση:
Κάνουμε επάλειψη ή ενστάλλαξη στο πάσχον σημείο 2-3 φορές ημερησίως. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανακουφιστικά και σε δήγματα εντόμων. 1-2 σταγόνες σε αυτί ή δόντι που πονάει προσφέρει άμεση ανακούφιση.


 

Τηλεφωνική Παραγγελία: 694 726 8473